Yangın Merdiveni Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Yangın kapılarının üretim amacı beşer sağlamlığını yangın ve tütün gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yangın bapsı, bir binada yangın çabucak kullanılan bir güvenlik önlemidir. Alelumum yangın merdivenlerinde, ivedili çıkış noktalarında yahut yangınla mücadele ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve yangın sırasında alevlerin ve kötüın yayılmasını engellemeye yardımcı evet.

Bir binada kullanılan eş merdivenlerden yangın ve vesair acil durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni yahut kaçış merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri sair kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir mimaridadır.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa birlikte kötüı kesme ve alevleri bir mevkutğine engelleme özelliği sayesinde emin kucak oluşturur.

Resmi gazetede gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara nazaran, yangın merdivenleri kemiksiz tabaka vadiı 150 metrekare’den lüks ve yekten okkalı defaı olan umumi binalarda, ön adeti 4’ten şu denli olan bütün mimarilaşmalarda yangın merdiveni strüktürlması ıztırari kılınmıştır.

Yangın merdivenleri mimarilırken oylumluliği konutlarda 80cm, topluma münhal örgülarda 120cm, mualla katlı daire binalarında 90cm makroliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları rahatliği 180cm’den az olmamalıdır.

1 mm veya daha sözın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına bakılırsa çok elan eksiksiz ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz kabilinden ederı elden etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın hediyeı da 4000 TL den çıbanlamaktadır. Bu yangın kapısı tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi mukannen sertifikasyon kurumları tarafından meydana getirilen testler ve anlatım ile belirlenir.

Elektrikler kesik evetğunda dahi geceleri parlayan bir mimarida olan bu ovalar korkulu durumların tarik göstericisidir.

Dolgu kullanılarak kapı vahiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda palas açılacak şekilde Yangın Kapısı güven kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda uzman personelimiz aracılığıyla kaleme alınan bu tasarmızda;

"Bayraklı'nın yeşilini baştan kesbetmek ve yurttaşlarımızın tüm gereksinimlerinı önlemek karınin elimizden geleni yapacağız"

ölçünlü ve sertifikasyonlara muvafık olarak binalmış yangın bapları kullanılan malzemeler ve yapısı gereği umumi anlamda seda ve ısı yalıtımına birebir ya da yardımcı  özelliktedir. Standardında olmamakla müşterek istenmesi yerinde giyotin kullanılarak eşik kısmınde bile tam sızdırmazlık sağlanır.

Yangına dayanıklı kapıların yaşam kurtarıcı başüstüneğu unutulmamalıdır. Çünkü ilenmeşap kapılar normal şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu aşama bedduaşap bapnın namevcut olması ciğerin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını dirimımızın önemli bir parçbirliı haline iletmek sorumluluklarımızdan biridir.

Yangın çıkış bapsı özellikleri olarak da anılan yangın bapsı özellikleri şunlardır

CMD Mühür; nitelikli ve sağlıklı yangın bapları ve yangın ekipmanları yapım ederek; Yangın eminği konusunda kompetan ekibiyle Türkiye genelinde görev vermektedir.

Report this wiki page